Gratis schildercursus van start op 4 oktober

Gratis schildercursus van start op 4 oktober

Vanaf vrijdag 4 oktober 2019 wordt weer een gratis schildercursus aangeboden bij de WUh, Torenstraat 9. In het voorjaar werd al een basiscursus acrylschilderen gegeven aan een groep creatievelingen. Bij de cursus die vanaf oktober wordt aangeboden, wordt er wat meer ingegaan op techniek. Er wordt ingegaan op de kenmerken van acrylverf ten opzichte van andere verfsoorten, zoals olieverf en aquarel, en er wordt ingegaan op soorten penselen, verf en doek. Ook leert de cursist hoe een opzet te maken voor een schilderij.

Alle materialen zijn bij de cursus inbegrepen. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus, er wordt alleen een kleine bijdrage voor koffie en thee gevraagd. De cursus wordt gegeven op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9. De cursusdata zijn: 4, 11, 18, 25 oktober en 1 en 8 november.

Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om aan de schildercursus mee te doen en wil je je opgeven, dan kun je contact opnemen via info@vpwinterswijk.nl of telefoonnummer 0543 200 026. Je kunt ook langskomen elke maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This