Het Vrijwilligerspunt staat voor je klaar

Het Vrijwilligerspunt staat voor je klaar

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Dankzij hun inzet blijven veel Winterswijkse voorzieningen in stand. Veel verenigingen en organisatie maken dan ook gebruik van vrijwilligers. Het Vrijwilligerspunt kan je helpen met het vinden van vrijwilligers voor jouw organisatie of vereniging. Bijvoorbeeld als jouw vereniging een evenement organiseert en er mensen nodig zijn om bijvoorbeeld het verkeer te regelen en mensen de weg te wijzen. Maar bijvoorbeeld ook als jouw vereniging administratieve ondersteuning kan gebruiken. Of als er extra trainers nodig zijn op jouw club. Of als je vrijwilligers kunt gebruiken die een praatje met mensen maakt of met hen op stap gaat. Om je te helpen een geschikte vrijwilliger te vinden, is er het Vrijwilligerspunt. Zij hebben een pool van mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Het Vrijwilligerspunt kan zo een goede match maken. Ook kan het Vrijwilligerspunt jouw vereniging of organisatie advies en voorlichting geven over vrijwilligerswerk. Er zijn namelijk best wel wat zaken waar je aan moet denken als je vrijwilligers in dienst neemt. Neem dan ook gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag jouw vragen.

Vrijwilligerswerk doen

Van klussen bij de kinderboerderij tot zieke mensen bezoeken of iemand helpen met de administratie; vrijwilligerswerk is heel divers. Je kunt iets met je handen doen, of juist werk waarbij je je hoofd moet gebruiken. Je leert ervan, maar anderen kunnen ook wat van jou opsteken. Je breidt je sociale netwerk uit en maakt misschien wel nieuwe vrienden. Er is van alles mogelijk. Dat geldt ook voor de tijd die je er aan besteed. Je kan een paar uur per maand of wekelijks vrijwilligerswerk doen. Dat hangt helemaal van jezelf af.

Wil je graag vrijwilligerswerk doen maar heb je wat hulp nodig? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt. Schrijf je in via onze website, www.vpwinterswijk.nl. Je kunt ook mailen naar info@vpwinterswijk.nl of bellen met 0543 200 026. Je kunt ook elke maandag t/m donderdag langskomen tijdens ons spreekuur, dit is van 9.00 tot 12.00 uur bij de WUh, Torenstraat 9, Winterswijk.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This