Klussendienst gaat over in Kluspunt

Klussendienst gaat over in Kluspunt

Klussendienst gaat over in Kluspunt

Met ingang van 1 september 2019 zal Stichting Aktief stoppen met de werkzaamheden van de Klussendienst. Deze dienst zal door de Winterswijkse Uitdaging/ het Vrijwilligerspunt worden voortgezet. Vanaf 1 september zal de naam veranderen in Kluspunt.
Het Kluspunt heeft als doel ouderen en andere hulpbehoevenden te helpen met kleine klusjes in en om huis. Het gaat hier om klusjes die mensen niet zelf kunnen uitvoeren, vaak omdat zij daar zelf fysiek niet toe in staat zijn. Ook is er vaak niemand in de directe omgeving die kan helpen. Dan kan het Kluspunt een uitkomst zijn. Als er zich een klusje voordoet, meldt men zich bij het Kluspunt. Een vrijwilliger van het Kluspunt komt dan langs om het klusje te klaren. Het gaat dan bijvoorbeeld om het vervangen van een lamp, het ophangen van een schilderij, het ontstoppen van een wastafel, een bouwpakket in elkaar zetten, het verpotten van een plant en nog veel meer van dat soort kleine klussen. Tegen een kleine vergoeding probeert de vrijwilliger het probleem te verhelpen.
Vanaf 1 september kunnen hulpbehoevenden zich melden bij het Kluspunt. Het Kluspunt is te bereiken via telefoonnummer 0543 200 006 of via e-mail: kluspunt@vpwinterswijk.nl.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This