Wie wordt de Toffe Peer van 2019?

Wie wordt de Toffe Peer van 2019?

Mensen die ondernemen zijn elke dag bezig hun bedrijf te ontwikkelen. Maar er zijn ondernemers en onderneemsters die meer doen dan dat. Die binnen of buiten hun onderneming iets doen voor anderen. Niet omdat hun bedrijf er beter van wordt, niet omdat de winst er hoger van wordt, maar omdat ze vinden dat ze vanuit hun ondernemerschap een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving. Zij hebben oog voor hun medemens of de omgeving. Deze ondernemers zijn maatschappelijk verantwoord bezig. Omdat dit niet vanzelfsprekend is, wil de Winterswijkse Uitdaging deze ondernemers in het zonnetje zetten. Daarom wordt dit jaar voor het eerst de prijs ‘Maatschappelijk ondernemer van Winterswijk’ uitgereikt.

Elke inwoner van Winterswijk kan een ondernemer nomineren. Deze ondernemer moet over een langere periode hebben laten zien dat hij of zij maatschappelijk betrokken is. De ondernemer heeft extra aandacht geschonken aan zijn omgeving of medemens. Alle inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. De winnaar mag tijdens een feestelijke bijeenkomst de wisseltrofee ‘De Toffe Peer’ in ontvangst nemen. Tevens krijgt de ondernemer een cheque van € 500, die aan een zelf gekozen goed doel besteed mag worden.

Weet u een ondernemer die de Toffe Peer verdient? Meldt hem of haar dan aan. Dit kan door het formulier op www.winterswijkseuitdaging.nl/toffepeer in te vullen. Op dit formulier geeft u in het kort aan waarom juist deze ondernemer het verdient om Maatschappelijk Ondernemer van het jaar te zijn. U kunt uw favoriet doorgeven tot en met 31 december. Als u niet in de gelegenheid bent om digitaal uw favoriete ondernemer door te geven, dan kunt u naar de WUh, Torenstraat 9, gaan. De vrijwilligers zullen u dan helpen. De WUh is geopend van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Laat de jury weten wie uw favoriete maatschappelijk betrokken ondernemer is. De Winterswijkse Uitdaging en de jury zijn benieuwd naar alle inzendingen. Hopelijk wordt het moeilijk kiezen wie de winnaar moet zijn, want dat betekent dat er veel Winterswijkse ondernemers maatschappelijk betrokken zijn. In januari 2020 zal de winnaar van de eerste Toffe Peer-prijs bekend worden gemaakt.

1 Reactie

  1. Ingrid Braveboer van de Speelgoedbank is voor mij een toffe peer. Zij verdient de award.

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This