Wij gaan samen met jou en ons netwerk kijken wat er nodig is om jullie project tot een positieve impact te brengen. Dit kost jullie helemaal niks. Samen staan we sterker en maken we onze Achterhoek mooier.

Samen geloven wij in de kracht van samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven om lokale gemeenschappen te versterken. Bij ons draait alles om het verbinden van de juiste mensen en middelen om waardevolle projecten te realiseren die een blijvende impact hebben.

Verenigingen en stichtingen vormen het kloppende hart van onze samenleving. Bij de Achterhoekse Uitdaging staan we klaar om hun behoeften te vervullen door een brug te slaan naar ons uitgebreide netwerk van bedrijven en regionale instanties. Of het nu gaat om benodigde materialen, kennis of vaardigheden, wij zijn er om te helpen.

Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om bedrijven en organisaties te inspireren om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen en een tastbare impact te hebben op de leefbaarheid van de lokale gemeenschap. Samen kunnen we de wereld een stukje mooier maken

Met de Achterhoekse Uitdaging aan je zijde, ben je verzekerd van een soepele en effectieve matching tussen vraag en aanbod van goederen, kennis en vaardigheden. Wij zijn de drijvende kracht achter projecten die een blijvende positieve invloed hebben op de maatschappij.

Samen kunnen we sociale initiatieven laten bloeien en groeien, en de wereld om ons heen een stukje mooier maken.

Heeft jouw organisatie spullen, kennis en of kunde nodig? Zet je vraag in ons Vraag en aanbod menu. Mailen, bellen en appen mag uiteraard ook.